Ceramique Tegels & Sanitair

0

Kwaliteit en toch betaalbaar. Daarvoor staat Ceramique Tegels & Sanitair. Uw budget en wensen vormen steeds het uitgangspunt voor een complete badkamer of toiletrenovatie. Van het ontwerp tot de uitvoering, in overleg met u regelt Ceramique het graag. Verder treft u er een uitgebreid assortiment wandtegels en vloertegels voor binnen én buiten in beton, natuursteen en keramiek.

“Mensen verwachten niet dat er achter deze gevel zo’n showroom zit”, zegt eigenaar Ben Scharenborg met gepaste trots. “Twintig badkameropstellingen vind je hier niet. Wel presenteren we tegels en sanitair waarmee we samen een droombadkamer kunnen realiseren. We voeren onder meer gevestigde namen als Villeroy&Boch en Sphinx.” Voorbeeldje uit de showroom: een complete badkamer met toilet, douche, badmeubel, kranen en tegels voor nog geen 4000 euro…

Kennis van zaken

Met zijn jarenlange ervaring in onder andere de bouwmaterialenbranche weet de enthousiaste Haaksbergenaar waar hij over praat. Het ontwerp, sloopwerkzaamheden, alle benodigde bouwmaterialen, tegelzetwerk, plaatsing en aansluiting van sanitair. “Om kwaliteit te kunnen leveren werkt Ceramique samen met vaste partners. Zo kunnen, nee wíllen we garantie geven.” Of bent u een handige doe-het-zelver? “Ook dan komen we er samen uit”, verzekert Scharenborg.

Meedenken

Maar met welke combinatie van kleurstellingen, formaten en materialen bereikt u het gewenste resultaat? U wilt immers lang plezier van uw investering. “Hoeveel willen mensen besteden? Wat vinden ze mooi? Hun leeftijd. Dat speelt allemaal mee. En natuurlijk de beschikbare ruimte. Een slimme indeling heeft verrassende effecten”, weet Scharenborg. Vrijblijvend komt hij aan huis om uw situatie en wensen te vertalen naar een advies. “Meedenken met de klanten om samen tot iets moois te komen. Dat vind ik elke keer weer een uitdaging!” Dat kan variëren van apart tot tijdloos. “Basic, aangekleed met leuke accessoires, is heel sfeervol. Dat vind je over vijftien jaar nóg mooi.”

Buitentegels

Nieuw in het assortiment zijn keramische tegels voor buiten. Natuursteen kan altijd afwijken van wat u heeft uitgezocht en is gevoelig voor vlekken. Buitenbeton wordt op de lange duur lichter van kleur. “Keramische tegels hebben deze nadelen niet. Er kan niets intrekken en ze zijn kleurecht”, vertelt Ben Scharenborg. “Keramische tegels zijn twee centimeter dik en je legt ze in het zand.”
Ceramique Tegels & Sanitair
Tolstraat 21c, 7482 DC Haaksbergen
T 053-572 44 15
M 06-53 20 80 74 |
www.ceramique-haaksbergen.nl

Plaats uw commentaar