Chantino opent haar deuren in Haaksbergen

0

Haaksbergen is een modezaak rijker. Na een hectische periode van voorbereiding startte Chantal Poelman afgelopen vrijdag haar eigen onderneming. In het pand waar voorheen ijssalon Talamini gevestigd was kan de modebewuste vrouw nu uitgebreid haar hart ophalen. Chantal richt zich met haar assortiment op dames die houden van trendy, hip en draagbare kleding. Naast kleding verkoopt ze tevens schoenen en sieraden.

Het idee om een eigen modezaak te beginnen ontstond feitelijk vijf jaar geleden al bij Chantal. De crisis gooide echter roet in het eten. Chantal: “Het was de tijd er niet naar om te investeren. Bovendien waren de kinderen nog erg jong en eisten de nodige aandacht.” Maar dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan blijkt uit de sprong in het diepe die ze twee weken geleden nam. Chantal: “Samen met mijn partner ben ik me gaan oriënteren en al gauw waren we het erover eens dat dit pand aan de Spoorstraat 3 een geschikte locatie is. De huurovereenkomst was dan ook binnen afzienbare tijd getekend.” Een hectische tijd brak aan voor de van oudsher interieurstylist en tevens modeverkoopster. Chantal zegt erg content te zijn met het assortiment dat varieert van low-budget tot duurdere merken. Een aantal ervan zijn; MET, Hip & Chique, Studio Mo, Goldie Estelle, Jacky Luxery, 10 Feet, Sweet Revenge en Glamorous.

Aantrekkelijk actie

Klanten die Chantino vorige week bezochten mochten rekenen op een hapje en een drankje en tevens op een waardebon. Elke aankoop werd beloond met een tegoedbon van tien procent korting bij het volgende bezoek. Deze openingsactie werd dankbaar in ontvangst genomen door het publiek dat in grote getale belangstelling toonde. Maar, omdat deze krant na de opening ter perse ging, geldt deze actie ook voor komend weekend. Deze staat in het teken van de kermis en tevens is het koopzondag. Chantal: “Ook dan mogen mijn klanten rekenen op een feestelijk tintje en krijgen ze bij inlevering van bovenstaande advertentie tevens de waardebon.” Tot slot vermeldt de Haaksbergse onderneemster dat ze elke maandag nieuwe kleding inkoopt. “Dit betekent dat mijn assortiment constant afwisselend blijft tegen aantrekkelijke prijzen. Iets waarvan ik hoop dat mijn klanten het op prijs stellen en daarom ook terugkomen.”

Meer informatie: chantino.nl

Plaats uw commentaar