Eetsalon Menzing

0

Eetsalon menzing nieuwe weg ingeslagen met BROODJEMENZING.NL

Eetsalon Menzing aan de Eibergsestraat 23 te Haaksbergen is al bijna 40 jaar een begrip in Haaksbergen en omstreken. In de loop der jaren onderging Menzing verschillende verbouwingen, aanpassingen en wijzigingen met als uiteindelijk resultaat het bedrijf zoals het er nu staat.

De laatste flinke verbouwing was in 2010 toen de eet- en ijssalon werden gescheiden. Zo zijn er twee volwaardige bedrijven ontstaan: Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti. Op deze manier kan er meer exclusiviteit worden geboden en is de routing sterk verbeterd. De gast verwacht kwaliteitsproducten, persoonlijke aandacht en een hygienische omgeving en dit alles bieden Eetsalon Menzing en IJssalon Menotti tegen aantrekkelijke prijzen in een eigentijds en strak, maar sfeervol interieur.

Begin 2012 werd BroodjeMenzing.nl geintroduceerd, een nieuw onderdeel van Eetsalon Menzing. In feite is BroodjeMenzing.nl niets meer dan een broodjeskaart met daarop zo’n tien heerlijke broodjes, maaltijdsalades en groepslunches (eventueel uit te breiden met melk, karnemelk en verse sinaasappelsap), die te verkrijgen zijn bij Eetsalon Menzing. Bovendien is het via BroodjeMenzing.nl mogelijk om van maandag t/m vrijdag tot 10.30 uur online een bestelling te plaatsen, waarna uw lunch rond 12.00 uur gratis wordt bezorgd op de plek waar u er van wilt genieten.

BroodjeMenzing.nl is in de afgelopen tijd al een echt succes gebleken, mede vanwege de perfecte bezorgservice. Goed en gezellig lunchen is namelijk een belangrijk onderdeel van de werkdag en niets is handiger dan dit uit te besteden aan mensen die er verstand van hebben. Dus ontvangt u binnenkort enkele collega’s voor een zakelijke bespreking? Of wilt u gewoon gezellig lunchen met uw team? Doe uw bestelling op BroodjeMenzing.nl en geniet van een verse, gevarieerde en verantwoorde lunch in uw eigen omgeving. Kies, proef en beleef!

Eetsalon Menzing
Eibergsestraat 23
7481 GM Haaksbergen
(053) 572 22 66

Blijf op de hoogte:
http://www.eetsalonmenzing.nl
http://twitter.com/eetsalonmenzing
http://facebook.com/menzingmenotti

Plaats uw commentaar