Frisse look Ter Avest Sport 2000

0

Het is u vast niet ontgaan: bij Ter Avest Sport 2000 staat iets te gebeuren. Het interieur van de sportzaak aan de Molenstraat ondergaat een verfrissende Make-over. “Zaterdag 4 oktober, meteen na sluitingstijd, gaan we aan de slag”, laat Patric Bomers weten. “En als de deuren weer open gaan, ken je het hier niet meer terug!”

In maart 2011 werden Patric Bomers en zijn echtgenote Wendy de nieuwe eigenaren van Ter Avest Sport 2000. Ze gaven hun eigen draai aan de sportzaak. Nu vinden ze het tijd voor een nieuwe stap. “De vloer is toe aan vervanging. En er waren nog wat meer dingetjes. We hebben de knoop doorgehakt en gaan het hele interieur rigoureus aanpakken”, vertelt het ondernemende stel. Een interieurbouwer gaat de klus uitvoeren. Ook hun medewerkers Stef, Imelda, Simone en Manon steken de handen uit de mouwen. Maar het team van Ter Avest Sport 2000 kijkt vooral uit naar het moment dat ze de eerste klanten in hun nieuwe zaak kunnen begroeten.

Sla je slag!

De deuren van de sportzaak blijven naar verwachting ongeveer anderhalve week gesloten. “Jammer, maar dat kan gewoon niet anders”, zegt Patric. “Voor de mensen betekent het echter wel dat ze tot en met 4 oktober kunnen profiteren van onze verbouwingsopruiming. Want we proberen natuurlijk zoveel mogelijk sportartikelen aan de man of vrouw te brengen. Des te minder hoeven we in de opslag te doen.” Met scherpe actieprijzen (zie de advertentie) moet dat lukken. Schoenen gaan weg vanaf 25 euro. Op zowel zomer- als de winterkleding (collectie 2013-2014) zit liefst 70% korting. Bikini’s gaan de deur uit voor de helft van de prijs, terwijl voor diverse badpakken geldt ‘uitzoeken voor 30 euro’.

Heropening

Als alles volgens planning verloopt gaan de winkeldeuren van Ter Avest Sport 2000 op donderdag 16 oktober weer open. Patric Bomers is liever wat voorzichtig: “Naar die datum werken we in elk geval keihard toe. Maar dan mag het niet tegen zitten. De zaak moet echt helemaal klaar zijn. En dat is ergens rond het einde van week 42.” Wie na de heropening binnenstapt kan met eigen ogen zien dat zich een complete metamorfose heeft voltrokken, zo voorspellen Wendy en Patric Bomers en hun medewerkers. “Dat geldt alleen voor het interieur hè! De professionaliteit, het assortiment, de kwaliteit en niet te vergeten de gemoedelijke sfeer. Dat blijft natuurlijk zoals de mensen van ons gewend zijn.”

 

Op de foto:

Het team van Ter Avest Sport 2000 staat te popelen om aan de slag te gaan. Vlnr. Patric Bomers, Imelda Bomers, Stef Ottink, Simone van Alst en Wendy Bomers. Manon Berenbroek ontbreekt op de foto.

Tekst en fotografie Betty Morsinkhof

Plaats uw commentaar