Gezellige jubileum Expo Henk Pen Caravans

1

De goede reputatie van Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s strekt zich uit over heel Nederland: 15.000(!) uitnodigingen zijn onlangs de deur uit gegaan. Samen met de vaste klanten luidt het Henk Pen Team op zaterdag 18 Januari het nieuwe kampeerseizoen op feestelijke wijze in. Tegelijkertijd gaat de 25ste editie van de traditionele expo van het oosten van start. Een unieke beurs op het gebied van kamperen en alles wat te maken heeft met het ultieme vakantiegevoel. Het belooft ook dit jaar weer een grootse happening te worden. U bent van harte uitgenodigd!

Jubileum Expo 18 en 19 Januari.

Dit jaar wordt alweer voor de 25ste keer deze grote Expo georganiseerd door het Henk Pen Team. Het belooft dit jaar de grootste Expo uit de geschiedenis te worden, met meer dan 100 deelnemers. Met deze jubileum Expo in aantocht heeft ook de Dorema Megastore een opfrisbeurt gehad, nieuwe modellen voor seizoen 2014 staan opgesteld. Daarmee heeft Henk Pen Caravans als enige in Nederland alle modellen van Dorema tenten staan. Wat het dit jaar extra bijzonder maakt is dat er op de expo drie Nederlandse primeurs aanwezig zijn. Dethleffs presenteert De EVAN, een totaal nieuwe vakantie beleving op het gebied van kamperen. Sunlight caravans presenteert een “studiemodel”, deze caravan is volledig gericht op de jonge kampeerder. Een nieuwe caravan met een frisse, jeugdige uitstraling voor een betaalbare prijs. Een derde primeur voor Nederland op het gebied van kamperen is een opblaasbare voortent. Deze voortent is binnen twee minuten opgezet.

Tijdens de Expo zullen er verschillende optredens zijn van muziek- en dansgroepen, een groot aantal proeverijen van diverse restaurants en meer dan 10 autodealers uit de regio tonen hun nieuwste modellen. Diverse campings uit binnen en buitenland stellen zich voor aan de kampeerder.

Ook dit jaar is er op zaterdag 18 Januari een grote loterij met diverse prijzen voor de bezoekers.

Zoals u ziet, is er ook dit jaar voor elk wat wils. Een bezoek aan de Expo is zeker de moeite waard.

OPENINGSTIJDEN BEURSWEEK
Zaterdag 18 januari: 10.00-17.00 uur
Zondag 19 januari: 10.00-17.00 uur
Maandag 20 januari: 13.00-18.00 uur
Dinsdag 21 t/m vrijdag 24 januari: 09.00-18.00 uur
Zaterdag 25 januari: 10.00-17.00 uur
Toegang en parkeren gratis

Plaats uw commentaar