Het Twents Pakhuis

5
Het Twents Pakhuis

Hoe simpel kan het zijn, een heerlijk kopje koffie bij je ontbijt of een verfrissende kop thee om een uurtje of vier ‘s middags. Steeds meer ontdekken we dat ook deze rituelen voor ons belangrijk zijn en dat we daarom kiezen voor iets speciaals, of in ieder geval een goede kwaliteit. Daarom opende Het Twents Pakhuis in oktober aan de Molenstraat in Haaksbergen zijn deuren.

Alleen koffie en thee van de goede kwaliteit vindt hier een weg naar ieders ritueel. Kom langs en verwonder je over meer dan zestig smaken thee en de verschillende koffie van Mocca ‘d Or. Voortaan drink je niet alleen een Engelse Melange bij je koekje, maar Appeltaart thee, chocolat Cookie, Appel Amaretto Rooibos of als je het nodig hebt (anti-) Stress thee. En je ontbijt met een kopje heerlijk goedemorgen thee, of een heerlijk geurende Ethiopische koffie, want voor minder kom je bed niet uit!

Maar ook een decafe, een biologische koffie en diverse espresso smaken zijn er te koop. De koffie is slow roast, zodat alle aroma’s uit de koffie boon tot zijn recht komen. Uiteraard kunnen de bonen gemalen worden voor alle manieren van koffie zetten. Voor een cafetière, een filtermachine of een espresso.

Naast de koffie en de thee kunt u ook terecht bij Het Twents Pakhuis voor allerlei accessoires. Natuurlijk voor de koffie en de thee. Maar ook kookboeken, servetten, schorten en divers kookgerei. Servies van Blond Amsterdam, Fleurique en geschenkbekers van Ons Zelf in een leuke verpakking, en een leuke kinderserie Ellis Kids. Alles net even anders, leuk om cadeau te krijgen en te geven. Kom gezellig langs. Wij zijn open van dinsdag tot en met zaterdag.

Het Twents Pakhuis kun je vinden in de gezellige Molenstraat 8 in Haaksbergen.

Plaats uw commentaar