Horecabeleving in De Postkoets

0

Bistro & Catering De Postkoets timmert constant aan de weg. Het interieur van de bistro aan de Blankenburg is onlangs gepimpt. De kegelbanen hebben ruimte ingeleverd ten gunste van het restaurant- en partygedeelte. “Onze zalen zijn op vele manieren indeelbaar. Dat maakt ons heel flexibel”, zegt eigenaar Sjoerd Franke. “Voor elk gezelschap creëren we een ruimte op maat, knus en intiem. Ook zakelijke meetings komen zo nog beter tot hun recht.”

Vieren of vergaderen op maat

Maatwerk loopt als een rode draad door De Postkoets. Dankzij verplaatsbare wanden en demontabele vloer zijn de verblijfsruimtes afgestemd op het aantal gasten. Recepties, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten. “Tot maximaal 200 personen heeft iedereen een zitplaats. Laat het gezelschap statafels toe, dan is er plek voor nog meer mensen. Zomers is een buitenterras beschikbaar. Eventueel mét springkussen. Sowieso denken we aan de kinderen, voor wie stilzitten nou eenmaal minder interessant is. Voor hen hebben we een Wii en filmpjes.”

A la carte, arrangement, (hapjes) buffet, bbq of afhaalmenu

Ook wat betreft buffetten en barbecues zijn de mogelijkheden ongekend. “Een buffetje is er vanaf 12,50 euro per persoon, een barbecuepakket vanaf 8,50 euro. Zo uitgebreid als je zelf wenst. Van eenvoudig tot luxe, maar altijd lekker. Alles zelfbereid met verse ingrediënten. Onze toppers zijn ossenhaaspuntjes, kipfilet in roomsaus en varkenshaassaté. Ik betwijfel of ook maar iemand in staat is tegen deze prijs hetzelfde verse kwaliteitsproduct aan te bieden!” In de knusse bistro kun je á la carte eten. Daarnaast zijn er aantrekkelijke arrangementen. Bekend is het lezersmenu dat De Postkoest aanbiedt in samenwerking met het weekblad Rond Haaksbergen. Ook de steeds wisselende vakantiemenu’s en het Stoomtreinarrangement zijn in trek. “Wie liever thuis wil genieten heeft keuze uit diverse afhaalmenu’s.”

Catering

Steeds meer mensen vieren feestelijke gelegenheden thuis of op hun bedrijf. De cateringtak van De Postkoets verzorgt dit ter plekke in buffetvorm of als barbecue tegen een vooraf afgesproken all-in prijs. “Ons concept slaat aan. Mensen hebben ruime keuzemogelijkheden en weten waar ze aan toe zijn. Dat vinden ze prettig. Zelf hoeven ze nergens voor te zorgen. Neem onze all-in barbecue van 19,50 euro per persoon. Daarvoor bieden we zes soorten vlees, rauwkost, salades, stokbrood, sausjes. We zetten een koelwagen neer: gedurende vier uur kan iedereen onbeperkt drinken van tapbier, wijn en fris. Neem van mij aan dat ze het niet op kunnen!”, verzekert Sjoerd. “Borden, bestek en servetten zijn inbegrepen. Een tent met ruimte tot 25 personen. Praattafels. Opruimen, de afwas, we doen het er allemaal bij.”

Eerlijk

“De Postkoets is een eerlijke eet- en partygelegenheid. Iedereen kan letterlijk bij ons in de (open) keuken kijken. Onze professionele aanpak slaat aan. Ondanks de economische crisis groeien we, dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.” De ambitieuze Franke blijft doorgaan op de ingeslagen weg. “Maar ik ben nog niet helemaal waar ik uiteindelijk wil zijn.”

Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden:
Bistro De Postkoets
Blankenburg 4, 7481 DX Haaksbergen
T 053- 572 87 94 | www.bistrodepostkoets.nl
Dagelijks geopend van 12.00-23.00 uur.

Plaats uw commentaar