Nieuwe skishop ter Avest Sport

0
Nieuwe skishop ter Avest Sport

SR Skiservice is dit wintersportseizoen samen met ter Avest Sport 2000 begonnen met de verkoop van ski’s in de nieuwe skishop. De skishop is gevestigd achter in de winkel van ter Avest Sport. In de skishop worden diverse soorten ski’s aangeboden.

Steff Rohof, eigenaar van SR Skiservice, was al ruim 20 jaar op hoog niveau hobbymatig bezig met het onderhoud en service van ski’s en snowboards. Vanuit de hobby is een aantal jaar geleden, na aanschaf van een professioneel machinepark, het bedrijf SR Skiservice ontstaan. Patric Bomers van ter Avest Sport 2000 en SR Skiservice hebben de laatste twee jaar al een samenwerking op het gebied van onderhoud van ski’s en snowboards.

Ski’s kopen doet de consument niet zomaar, het kost veel tijd om uit te vinden welke type ski het meest geschikt is. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden op het gebied van ski’s. Het is dus van belang dat de consument zich goed laat adviseren, aldus Steff Rohof.

De beste manier om uit te vinden welk type ski het best bij de klant past, is dat de klant de ski’s gaat testen. SR Skiservice biedt die mogelijkheid. Vorig jaar heeft SR Skiservice de skitestdagen voor de eerste keer in Oostenrijk georganiseerd en het was een succes, aldus Steff Rohof. Vandaar dat het dit jaar wederom georganiseerd wordt in december. Door het organiseren van deze skitestdagen, spreekt Steff Rohof veel klanten, krijgt feedback over de ski’s en heeft hierdoor veel kennis vergaard vandaar dat hij heeft besloten om samen met Patric Bomers te beginnen met de verkoop van ski’s.

Het lukt natuurlijk niet elke consument om ski’s te testen. Het is dan fijn dat de consument goed wordt geadviseerd met de feedback en kennis opgedaan tijdens de skitestdagen. Voor vragen omtrent nieuwe ski’s of onderhoud aan eigen ski’s kunnen de klanten terecht in de skishop bij ter Avest Sport 2000, dit kan op de vrijdagavonden en eventueel op afspraak geeft Steff Rohof aan.

Plaats uw commentaar