Texaco Westsingel maakt het u makkelijk

1

Hulshof Mobiliteit Service maakt het haar klanten graag makkelijk. Op locatie Westsingel staan diverse nieuwe aanhangers klaar voor de verhuur. Een superhandige hulpbox huurt u er desgewenst voor een vriendenprijsje bij. En valt er een geboorte of speciale verjaardag te vieren? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment leuke opblaasfiguren. Van ooievaar tot Abraham en vele andere kolderieke uitvoeringen.
Hoewel een aanhanger voor menigeen een sta in de weg is, komt hij soms maar al te goed van pas. U kent het vast: even een berg tuinafval wegbrengen, een bankstel of een hele inboedel verhuizen. Texaco Westsingel heeft een reeks splinternieuwe aanhangers aangeschaft, speciaal voor de verhuur. Open en dichte exemplaren; enkel- en tandemassers in allerlei afmetingen. En voor een schappelijk prijsje huurt u er desgewenst een HULPBOX bij met daarin een net, spanbanden en elastieken. Het is immers wettelijk verplicht om goederen op een open aanhanger vast te zetten en af te dekken. Voor een dichte aanhanger bestaat de HULPBOX uit 4 verhuisdoeken en spanbanden. Zo heeft u alles meteen bij de hand. Een aanhanger huurt u per uur, halve of hele dag. Direct reserveren? Bel 053-572 10 01.

Abraham/Sarah verhuur

Misschien ligt het niet meteen voor de hand dat een tankstation Abraham/Sarah’s verhuurt. Maar bij Hulshof Mobiliteit Service houden ze nou eenmaal van een geintje. Tankstation Westsingel levert Abrahams en Sarah’s in hele of ‘halve’ uitvoering. Een reusachtige baby zit in ons assortiment, evenals een statige ooievaar. Maar ook meer ‘neutrale’ figuren voor andere feestelijke gelegenheden. Om de feestvreugde extra luister bij te zetten is succes verzekerd met onze leuke flink uit de kluiten gewassen poppen. Direct reserveren? Bel 053-572 10 01.

Meer informatie, prijzen en voorwaarden vindt u op onze website: www.hulshofolie.nl .
Tankstation Texaco Westsingel
Westsingel 15, 7482 DD Haaksbergen
T 053-572 10 01 | I www.hulshofolie.nl

Plaats uw commentaar