Dion Hair opent filiaal in de Veldmaat

0

Met ruim dertig jaar ervaring in het kappersvak heeft Dion Scharenborg inmiddels naam gemaakt. Knippen vindt hij nog steeds leuk. Maar hij is ook ondernemer. En dus opende hij op dinsdag 2 december een nieuw filiaal van Dion Hair. ‘Jong en trendy’ zet de toon in de Veldmaat.

Voor Dion en zijn medewerkers is het flink aanpakken vóór ze de deuren op 2 december konden openen. Omdat er in het pand tot voor kort een kapper werkzaam was, is een grondige verbouwing niet nodig. Wel wordt het interieur lekker opgefrist. Het Veldmaatse filiaal heeft een hippe look gekregen; nonchalant, tikje retro. Dion Hair beoogt hiermee een jong en trendy publiek te raken. Maar ook wie zich qua leeftijd niet tot de categorie ‘jong’ rekent is welkom. “Natuurlijk!”, benadrukt Dion. “Iedereen die zich aangetrokken voelt tot ‘jong en trendy’ zal zich bij ons thuis voelen.”

Drie jonge meiden

Drie vakbekwame jonge meiden, met de ambitieuze Danique ten Elsen als boegbeeld, vormen het team binnen de Veldmaatse vestiging van Dion Hair. Zij staan voor het creëren van kapsels volgens de allernieuwste trends.
Vanwege de goede ervaringen met Redken en Framesi werkt Dion Hair ook in de Veldmaat met deze topmerken op gebied van haarverzorging en -kleuring. “Framesi is een Italiaans kwaliteitsproduct met prachtige warme tinten die bovendien erg lang mee gaan.”

EVO experience

Daarnaast introduceert Dion het Australische no-nonsense merk EVO in Haaksbergen. Hun motto: ‘We just make hair look awesome’. EVO brengt wereldwijd professionele verzorging- en stylingproducten op de markt. Dat gebeurt op eigenzinnige wijze – the EVO-way – met humor en een vleugje retro. Geen roze wolken, maar eerlijk en duurzaam. What you see is what you get. In dat sfeertje zal de Veldmaatse Dion Hair zich hullen. Gewoon cool dus. Het is aan jou om dat te ontdekken!

Wat blijft

De kapsalon aan de Molenstraat blijft als vanouds in bedrijf. En nog altijd zijn de medewerkers van Dion Hair up to date met de actuele hairfashion en modernste technieken. De succesformule ‘krullen knippen’ (volgens het originele Brian McLean Curl System!) is uiteraard in beide vestigingen in vakkundige handen. Ook de speciale ‘Jongerenpas’ en het vip-pakket voor heren – ‘The Perfect Look’ – houden we erin.

Plaats uw commentaar