Fanclub FC Twente in Haaksbergen opgericht

0

FCT HOKSEBARGE volgende fanclub van FC Twente. Plaatsen als Markelo, Rijssen, Vriezenveen, Delden en ga zo maar door
hebben al een officiële (door FC Twente) erkende fanclub. En gezien de grote en trouwe supportersschare die FC Twente al jaren heeft in Haaksbergen kan “de Ster van Twente” natuurlijk niet achter blijven.

Het idee bestond al langer , maar vanaf het voorjaar van 2012 hebben enkele echte Haaksbergse FC Twente supporters de koppen bij elkaar gestoken en dat heeft er toe geleid dat op 1 juli jongstleden de oprichting van de fanclub officieel is geworden; FCT Hoksebarge. Een oprichtingsbestuur is gevormd en de de website (www.fctwentehoksebarge.nl) is inmiddels opgetuigd. Deze doet dienst als informatiekanaal. Inmiddels hebben zich al bijna 100 leden aangemeld, en zijn de eerste bijeenkomsten geweest. De volgende activiteit staat gepland op zaterdag 12 januari wanneer we een bezoek willen brengen aan het FC Twente Museum en dit hopen te koppelen aan een rondleiding in het stadion. Na afloop zal middels een informele nieuwjaarsbijeenkomst in Cafe de Biester het glas worden geheven op een sportief en succesvol 2013.
Doelstelling van Supportersvereniging FC Twente Hoksebarge :

  • Organiseren van vervoer naar thuiswedstrijden van FC Twente
  • Het regelen van kaarten voor (Europese) uit- en thuiswedstrijden
  • Organiseren van andere activiteiten, festiviteiten voor leden die in het teken staan van FC Twente
  • De mogelijkheid om met eigen vervoer naar (Europese) uitwedstrijden te gaan
  • Ondersteuning van FC Twente bij de organisatie van activiteiten (bv. Open dag).

Als supportersvereniging maatschappelijke betrokkeneheid tonen bij Haaksbergse initiatieven/activiteiten, waardoor ook de club FC Twente positief geprofileerd wordt. Het lidmaatschap van de verenging is laagdrempelig ; het lidmaatschap staat open voor alle fans, ook zij die geen jaarkaart
hebben, kost EUR 15,– per jaar, en voor de jeugd (tot en met 15 jaar) zal een extra korting gelden van EUR 5,–. Geïnteresseerde supporters kunnen zich aanmelden via info@fctwentehoksebarge.nl . Via dit e-mailadres ontvangt men dan een inschrijfformulier. Via dit e-mailadres kunt u ook meer infomatie krijgen over het busvervoer naar thuiswedstrijden.

Plaats uw commentaar