Toon Nijhuis erelid Bon Boys

0

Tijdens de algemene ledenvergadering van SV Bon Boys is Toon Nijhuis benoemd tot erelid van de vereniging. Hij was al lid van verdienste. Bestuur en leden willen op deze manier Nijhuis bedanken voor zijn al tientallen jaren durende inzet voor de Veldmaatse club.


Hij is al ruim dertig jaar wedstrijdsecretaris, eerst alleen voor de jeugd maar sinds enkele jaren ook voor de senioren. Daarnaast is hij betrokken bij of zelfs initiator van talrijke andere activiteiten. Er wordt geen toernooi gehouden of hij is er bij, van het jaarlijkse F-toernooi tot en met het driejaarlijkse internationaal Ben Brockötter-toernooi. In de beginjaren, na zijn actieve periode als voetballer, kalkte hij lijnen op de velden, was scheidsrechter en zette eventueel ook thee voor de elftallen. Inmiddels is hij al weer een jaar of vijftien consul van de KNVB, zoekt hij voor de Vriendenkring van Bon Boys jaarlijks een paar fraaie fietsroutes die gebruikt kunnen worden voor het dauwtrappen op Hemelvaartsdag en organiseert hij binnen de gelederen van de voetbalclub de collectanten voor de jaarlijkse collecte ten behoeve van de gehandicaptensport.

Gehuldigd werden voorts voor het 50-jarig lidmaatschap Gerard Scharenborg, Bennie Wielens en Hennie Michorius, voor het 40-jarig lidmaatschap Henk Polman, Herman Polman, Gerie Damen en René Koppelman en voor het 25-jarig lidmaatschap Frank ter Huurne, Danny Waanders, Robert ter Avest, Robert Hendriks en Pieter Jan Roetenberg.

Op de foto van links naar rechts:

Bennie Wielens, Gerie Damen, erelid Toon Nijhuis, daarachter Frank ter Huurne, Gerard Scharenborg, René Koppelman, Henk Polman, Herman Polman, Hennie Michorius, Robert ter Avest en voorzitter Henk Richters. Knielend: Danny Waanders.
Op de foto ontbreken de jubilarissen Bernard Kleinsman (50 jaar) en Robert Hendriks en Pieter Jan Roetenberg (25 jaar).

Plaats uw commentaar